Zoeken

Hakim Ziyech: een tweede kans bij PSG?

18 juli 2023 - 13:30 - Sport

©

Na een mislukte transfer in januari, toont Paris Saint-Germain (PSG) opnieuw interesse in Hakim Ziyech, de Marokkaanse international van Chelsea.

Paris Saint-Germain is op zoek naar een aanvallende middenvelder om Lionel Messi te vervangen. De Parijse club ziet het liefst de Portugese international Bernardo Silva komen, maar de kans om hem aan te trekken is laag. Silva zal vermoedelijk zijn contract verlengen bij Manchester City. Bovendien hebben FC Barcelona en Saudi-Arabië ook interesse in de Portugees.

Lees ook: Chelsea versnelt vertrek Hakim Ziyech

Als tweede optie heeft de Franse club Hakim Ziyech in het vizier, wiens transfer naar Parijs afgelopen januari niet rondkwam, meldt Sport Italia. De Atlas Leeuw stond op het punt om Chelsea te verlaten tijdens de wintertransferperiode en had zelfs de medische keuring bij PSG ondergaan, maar de Britste club stuurde de nodige documenten voor zijn transfer niet op tijd naar Parijs.

Lees ook: Hakim Ziyech "verwoest" na mislukte transfer naar Saoedi-Arabië

Sinds deze mislukte transfer hebben de zaakwaarnemers van Hakim Ziyech contact gehouden met het management van de Parijse club. Maar de Marokkaan is niet de prioriteit van PSG en zal alleen worden gecontracteerd in geval dat er geen "prioritaire spelers" kunnen worden aangetrokken. Ziyech, die niet meer gewenst is bij Chelsea, hoopt deze zomer naar PSG te kunnen vertrekken, of naar Napoli, dat ook interesse in hem heeft.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team