Zoeken

Bank in Tanger beroofd, daders gepakt

22 april 2021 - 11:20 - Marokko

©

In Tanger heeft op maandag 19 april een bankroof plaatsgevonden. De twee daders die zichzelf onherkenbaar hadden gemaakt voor de beroving, hebben 70.000 dirham buitgemaakt. Beiden werden dinsdagavond gearresteerd.

Om 10.00 uur in de ochtend hebben de daders afgelopen maandag een overval gepleegd op een bankfiliaal in de Arena-wijk van Tanger. Gehuld in bivakmutsen bedreigden ze de enige werknemer die op dat moment aanwezig was, met zwaarden.

Volgens een verklaring van de nationale veiligheidsdienst DGSN liepen de twee overvallers van 26 jaar met 70.000 dirham de deur uit. De overval is vastgelegd door bewakingscamera’s.

De gerechtelijke politie en die van de technische en wetenschappelijke brigade kwamen ter plaatse om onderzoek te verrichten dat het mogelijk heeft gemaakt om de twee misdadigers met bivakmutsen te identificeren. Beiden werden in Tanja al-Balia gearresteerd.

Tijdens een huiszoeking bij de twee verdachten vond de politie 57.800 dirham terug. Ook werden messen en zwaarden en meerdere mobiele telefoons in beslag genomen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team