Zoeken

Baleària start nieuwe verbinding tussen de havens Motril en Tanger Med

28 november 2022 - 20:00 - Wereld

©

Vanaf volgende week zal Baleària de havens van Motril en Tanger Med dagelijks met elkaar verbinden. De rederij breidt zo haar vrachtdiensten uit van Zuid-Spanje naar Marokko en Noord-Afrika.

De veerboot Volcán de Tauce van Baleària, met een laadcapaciteit van 1100 strekkende meter, zal dagelijks om 12.00 uur de haven van Motril verlaten en naar de Marokkaanse haven Tanger Med varen, vanwaar het om 23.59 uur terugkeert naar Motril, bericht Naucher.

Lees ook: Balearia lanceert nieuwe route Almeria-Nador

De nieuwe dienst "breidt het vrachtaanbod van de rederij in de Straat van Gibraltar en de Alboranzee uit", aldus Maximiliano Bermejo, directeur vracht van Baleària, met als voornaamste doel "een hoge betrouwbaarheid en concurrentiekracht te garanderen door schema’s en frequenties af te stemmen op de behoeften van de klanten".

De nieuwe route is de tweede verbinding van Baleària met Tanger Med. Gedurende het jaar biedt de rederij zeven dagelijkse rotaties aan tussen Algeciras en de Marokkaanse haven. Ook vaart Baleària tussen de Marokkaanse stad Nador en Almería en Sète in het zuiden van Frankrijk.

Lees ook: Balearia beschuldigd van verhogen prijzen boottickets naar Marokko

Al sinds 2003 is Baleària actief in Marokko. In twee decennia heeft de rederij al bijna 4,5 miljoen passagiers en iets meer dan een miljoen voertuigen vervoerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team