Zoeken

Badr Hari en vrouw Daphne Romani uit elkaar?

29 augustus 2022 - 19:00 - Sport

©

De Marokkaans-Nederlandse kickbokser Badr Hari en zijn vrouw Daphne Romani zijn volgens Juicechannel niet meer samen. Opvallend is met name dat zijn vrouw de naam ’Hari’ heeft geschrapt op Instagram.

Badr en Daphne hadden jarenlang een knipperlichtrelatie, tot hij in 2016 op zijn knieën besloot te gaan voor het voormalig model. Na hun huwelijk nam Daphne de achternaam aan van de kickbokser. Het stel leek jarenlang zeer gelukkig samen, maar nu gaan er al een tijdje geruchten rond over een breuk in hun relatie.

Lees ook: Daphne Hari: ’Badr is de held van zijn dochters’

Zo heeft Daphne bijvoorbeeld de naam ’Hari’ geschrapt op haar Instagram-account en deelt ze geen gezamenlijke foto’s meer. Badr, die vanuit zijn eigen Instagram-account steevast likes zou geven aan elke post van zijn vrouw, heeft dat nu ook al een aantal weken niet meer gedaan.

Lees ook: Badr Hari wordt voor vierde keer papa (foto)

Het kanaal meldde een tijdje geleden ook al dat Badr steeds vaker met jonge meiden wordt gezien in het Amsterdamse uitgaansleven. "Wij hebben al eens eerder gepost dat Badr Hari werd gespot in Amsterdam met andere vrouwen", aldus Juicechannel. Daphne zou daarvan op de hoogte zijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team