Zoeken

Badr Hari tegen Alistair Overeem live vanavond (video)

8 oktober 2022 - 15:00 - Sport

©

Badr Hari vecht vanavond tegen de Nederlander Alistair Overeem in Arnhem tijdens het kickboksgala Glory Collision 4. Het gevecht zal naar verwachting een groot publiek aantrekken, ook op internet (pay-per-view).

Na de rellen tijdens het laatste gevecht van Badr Hari tegen de Poolse Arkadiusz Wrzosek in maart, vecht de Marokkaanse kampioen vanavond voor de derde keer tegen Alistair Overeem. De twee vochten al tegen elkaar in 2008 en 2009. Hari en Overeem wonnen beiden één keer op knockout. Het gevecht van vanavond geniet daarom veel aandacht bij de fans van beide kickboksers.

Lees ook: Moet Badr Hari behoudender vechten tegen Alistair Overeem?

Tijdens een persconferentie in aanloop naar de confrontatie van zaterdag 8 oktober, had Badr Hari verklaard dat hij maanden heeft getraind en dat hij zijn fans graag tevreden wil stellen. Hari en Overeem kennen elkaar van in de ring maar ook van het dagelijks leven. Hari liet tevens doorschijnen dat dit zijn laatste gevecht zou zijn.

Lees ook: Badr Hari kijkt uit naar gevecht met Alistair Overeem (video)

Het gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem wordt deze zaterdag 8 oktober vanaf 20 uur uitgezonden en is enkel via pay-per-view te zien.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team