Zoeken

Badr Hari wordt voor vierde keer papa (foto)

27 november 2020 - 17:40 - Sport

©

Verblijdend nieuws voor Badr Hari en zijn vrouw Daphne Romani. De twee verwachten namelijk weer een kindje, zo laat Daphne op Instagram weten met een foto waarop haar babybuik te zien is. "Full house at the Hari residence", luidt het bijschrift.

Het wordt het vierde kindje voor het stel dat in 2016 in het huwelijksbootje stapte. Ze hebben reeds drie dochters: Amber-May, Houda en Aïcha. Wanneer de baby verwacht wordt is nog niet bekend. Ook is nog onduidelijk of de 35-jarige kickbokser en zijn vrouw een meisje of jongetje mogen verwelkomen.

Het AD schrijft dat de felicitaties op het babynieuws binnenstromen. "Gefeliciteerd en wat straal je!", reageert iemand. En een ander: "Je bent mooi zwanger, geniet ervan!" Badr zelf reageert ook onder het kiekje met het woordje "trots".

Hari maakte in 2018 zijn rentree als kickbokser. Vorige maand testte hij positief op het coronavirus. Daardoor werd zijn eerste gevecht sinds de coronacrisis uitgesteld. Hij staat in december opnieuw in de ring in Rotterdam Ahoy tegen Benjamin Adegbuyi.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team