Zoeken

Badr Hari komt volgende week vrij en vertrekt onmiddellijk naar Marokko

31 oktober 2017 - 16:30 - Sport

©

Badr Hari komt naar verwachting eind volgende week vrij. De Marokkaanse kickbokser wil dan meteen naar Marokko vertrekken.

Volgens zijn manager Jacques de Wit wil Badr na zijn vrijlating zijn sportcarrière even opzij zetten. Daarna zal hij de ring terug instappen. Hij zou nog een tweetal jaar willen kickboksen. Over de verwachte rematch tegen Rico Verhoeven wil de Wit echter niets kwijt.

"Zodra hij vrij is, zal hij afreizen naar Marokko, waar hij tegenwoordig woont en waar zijn familie is.", aldus zijn manager.

De kickbokskampioen keerde begin april terug naar de gevangenis waar hij ruim zes maanden doorbracht voor meerdere geweldsdelicten in Amsterdam. Hari werd in 2015 voor meerdere mishandelingen waaronder die van de intussen overleden Nederlandse zakenman Koen Everink, tot 24 maanden gevangenisstraf veroordeeld waarvan 10 maanden voorwaardelijk. Omdat hij reeds acht maanden in voorarrest heeft gezeten, moest hij nog een dikke zes maand maanden uitzitten. Begin februari bevestigde de Hoge Raad in Den Haag het vonnis.

In de afgelopen maanden mocht Badr Hari zijn dagen in een sportschool doorbrengen om te trainen. ’s Avonds moest hij dan terug naar de gevangenis. Hij werd overdag steeds door een medewerker van de justitie begeleid.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team