Zoeken

Badr Hari terug voor de rechter vanwege comeback

16 december 2017 - 16:20 - Sport

©

Het is niet meer zo zeker dat Badr Hari zijn comeback op 3 maart zal maken. De kickbokskampioen zou naast Glory ook met kickboksorganisatie Enfusion voor een gevecht in mei hebben getekend. Enfusion wil zowel Badr als Glory voor de rechter slepen.

Glory maakte zaterdag de terugkeer van Badr Hari in de ring bekend. Hari en de organisatie hebben een contract afgesloten voor meerdere gevechten. Probleem is dat Enfusion beweert ook met Hari een contract te hebben afgesloten.

De Marokkaanse kampioen moest voor Enfusion in mei tegen Luis Tavares uit Rotterdam vechten. Tavares daagde Hari in oktober uit. Het gevecht stond in het Sportpaleis in Antwerpen gepland. Volgens het contract met Enfusion mag Hari voor mei 2018 nergens anders vechten.

Glory zou van de overeenkomst met Enfusion hebben gehoord en een hoger bod hebben gedaan. Badr Hari denkt volgens Enfusion het contract met de kickboksorganisatie te kunnen laten annuleren omdat een deel van het geld dat hij vooruitbetaald moest krijgen een half uur te laat had ontvangen.

Jacques de Wit, manager en advocaat van Badr Hari, bevestigde dat de kampioen een conceptovereenkomst had met Enfusion. Er zou echter een probleem zijn geweest met de deadline over de vooruitbetaling. Volgens de Wit was een "ontbindende factor" en werd dat duidelijk aan Enfusion gezegd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team