Zoeken

Badr Hari vs McSweeney: gevecht voor glorie en geld?

25 juli 2023 - 17:00 - Sport

©

De Marokkaanse kampioen Badr Hari bereidt zich voor op zijn gevecht tegen de Britse kickbokser James McSweeney, dat op 9 september in Parijs zal plaatsvinden.

Badr Hari (106-17-2-92 KO) zal het opnemen tegen de 42-jarige Brit James McSweeney (46-6,28 KO), als hoofdgevecht in de Dôme in Parijs in september tijdens Glory 88. De winnaar kwalificeert zich voor de prestigieuze Glory Grand Prix, een achtmans toernooi dat in december zal plaatsvinden. De winnaar van dit toernooi gaat naar huis met 500.000 dollar.

Lees ook: Glory 88: Sarah Moussaddak opwarmer voor gevecht Badr Hari

Het laatste gevecht van de 38-jarige Marokkaanse kampioen, die tussendoor zijn pensioen had aangekondigd, was in oktober 2022. Hij werd toen verslagen door Alistar Overeem, maar de uitslag van dit gevecht werd later geannuleerd. Glory onthulde dat Overeem positief had getest op een verboden substantie.

Lees ook: Badr Hari bevestigt comeback in september

James McSweeney, versloeg afgelopen december in zijn laatste gevecht de wereld- en Europese kampioen Muay Thai, Buğra Erdoğan. Kan Badr Hari, hongerig naar overwinning, de Brit verslaan, die vol vertrouwen aan dit gevecht begint? Antwoord op 9 september.

Bladna.nl