Zoeken

Badr Hari, de val van een legende

8 oktober 2023 - 11:00 - Sport

©

Badr Hari had dorst naar een overwinning, maar verloor zaterdagavond op punten tegen de Est Uku Jurjendal in het hoofdevenement van Glory 89 in Burgas, Bulgarije. Is dit het einde voor de Marokkaanse kickbokskampioen?

Badr Hari heeft zijn comeback niet kunnen waarmaken. Na meerdere nederlagen heeft de Marokkaanse legende opnieuw een tegenslag ervaren. Tijdens het hoofdevenement van Glory 89, overmeesterde Uku Jurjendal de Marokkaanse kampioen na twee zeer intense rondes. In de eerste ronde deelde de Est een reeks zware klappen uit. Hari reageerde met krachtige stoten. Met nog 20 seconden te gaan in de eerste ronde, plaatste Jurjendal een verwoestende haak, meldt La Sueur. De ’Golden Boy’ ging neer. De Marokkaanse legende kwam in de beginseconden van de tweede ronde in de problemen. Hari ging weer neer na klappen van zijn rivaal en kon het gevecht niet voortzetten. Zo verloor hij door TKO van Jurjengal.

Lees ook: Aardbeving Marokko: Badr Hari zegt gevecht op Glory 88 af (video)

Badr Hari zou eigenlijk de Brit James McSweeney treffen in een hoofdgevecht in de Dôme de Paris-Palais des Sports op zaterdag 9 september, als onderdeel van de gevechtsserie Glory88/LSFC 2. Maar eenmaal in de ring besloot hij niet te vechten. Hij was duidelijk aangedaan door de krachtige aardbeving die Marokko de nacht ervoor had getroffen. "Mensen zoeken naar lichamen in Marokko, ik ga niet vechten voor amusement", verklaarde de Marokkaanse kickbokslegende.

">October 7, 2023

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team