Zoeken

Badr Hari vs McSweeney vandaag in Parijs

9 september 2023 - 14:20 - Sport

©

Het langverwachte gevecht tussen de Marokkaanse kampioen Badr Hari en de Britse kickbokser James McSweeney als onderdeel van GLORY 88 x LSFC 2 vindt vanavond plaats in Parijs.

Kickbokslegende Badr Hari (106-17-2, 92 KO) zal de Brit James McSweeney (46-6, 28 KO) treffen in het hoofdgevecht in de Dôme de Paris-Palais des Sports, op deze zaterdag 9 september. Beide vechters hebben als doel zich te kwalificeren voor de prestigieuze Grand Prix voor zwaargewichten van Glory, een achtmanstoernooi dat in december zal plaatsvinden. De winnaar van dit toernooi zal naar huis gaan met 500.000 dollar.

Lees ook: Glory 88: Sarah Moussaddak opwarmer voor gevecht Badr Hari

Het laatste gevecht van Badr Hari vond plaats in oktober 2022 tegen Alistar Overeem. De Nederlander won, maar de uitslag van het gevecht werd later geannuleerd. De organisatoren van Glory onthulden dat Overeem positief was getest op een verboden stof. Hari’s uitdager van vanavond, James McSweeney, versloeg in december de wereld- en Europese kampioen Muay Thai, Buğra Erdoğan.

Lees ook: Glory 88 in Parijs: de langverwachte terugkeer van Badr Hari

Sportliefhebbers wereldwijd kunnen het gevecht Hari-McSweeney volgen op het officiële YouTube-kanaal La Sueur in Frankrijk, op het platform GLORYFights.com en op Videoland in Nederland, vanaf 18:30 uur.

Bladna.nl