Zoeken

Badr Hari eert slachtoffers aardbeving Marokko tijdens Glory 88

9 september 2023 - 17:40 - Sport

©

Badr Hari heeft gereageerd op de dodelijke aardbeving in Marokko. Hij liet weten dat hij vanavond, tijdens Glory 88, samen met andere kickboksers van Marokkaans afkomst, stil zal staan bij de aardbeving die Marokko heeft getroffen.

De Marokkaanse kampioen vecht vanavond tegen de Brit James McSweeney in Parijs. "We gaan vanavond zeker stilstaan bij dit verschrikkelijke nieuws. We zijn nu aan het kijken hoe we dat kunnen gaan doen. We gaan ervan uit dat iedereen vanavond wel de ring in gaat. Maar het verdriet en de zorgen zijn groot. Zeker omdat het lastig is om mensen daar te bereiken," bevestigt een woordvoerster van Glory.

Lees ook: Badr Hari vs McSweeney: gevecht voor glorie en geld?

"Normaal is iedereen nu gefocust op de wedstrijden en zijn volop in de voorbereiding. Badr Hari zit nu helemaal in zijn bubbel en we proberen hem er ook zo veel mogelijk in te laten. Maar er is veel spanning en verdriet", vervolgt de woordvoerster van de kickboksorganisatie.

Lees ook: Badr Hari vs McSweeney vandaag in Parijs

Voor het gevecht van vanavond in de Dôme de Paris-Palais des Sports in de Franse hoofdstad zijn 4000 kaartjes verkocht. Het gevecht Hari-McSweeney wordt ook uitgezonden op de YouTube-kanaal La Sueur in Frankrijk, op het platform GLORYFights.com en op Videoland in Nederland.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team