Zoeken

Zijn de Atlas Leeuwen bang voor Algerije?

4 juni 2011 - 13:48 - Sport

©

Vrezen de Marokkaanse spelers hun voetbalwedstrijd tegen de Algerijnse Woestijnvossen? De vraag mag wel gesteld worden gezien het aantal spelers die vanavond afwezig zullen zijn voor de wedstrijd in het stadium van Marrakesh.

Michael Chretien Basser, Mohamed Berrabeh, Mounir El Hamdaoui, Ahmed Kantari, Adel Taarabt en Mehdi Carcela zullen allen afwezig zijn voor de kwalificatiewedstrijd van de Afrika Cup 2012. Deze afwezigheden, begrijpelijk voor sommigen zoals Mehdi Carcela, zwaar gewond aan het gezicht in mei, zullen waarschijnlijk duur komen te staan aan de Atlas Leeuwen vanavond!

Deze afwezigheden, soms ook dubieus zoals die van Mounir El Hamdaoui die zich heeft teruggetrokken omdat hij zich niet in vorm voelde en Adel Taarabt, die er vrijdag de voorkeur aan gaf de deur van de Atlas Leeuwen dicht te slaan toen hij hoorde dat hij de wedstrijd op de bank zou starten, laat doorzien dat de spelers van Eric Gerets de confrontatie tegen een gemotiveerd en volledig Algerijns team vrezen.

Intussen lopen de voorbereidingen verder en is het stadium van Marrakesh sinds 9 uur vanmorgen open aan de supporters. Een belangrijke veiligheidsvoorziening met meer dan 10.000 politieagenten werd ook reeds ingezet rond het stadion. De wedstrijd, gespeeld in Marrakesh op besluit van koning Mohammed VI volgens Eric Gerets, start vanavond om 21u GMT (22u in België en Nederland) en wordt live uitgezonden op Al Aoula.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team