Zoeken

Wedstrijd Marokko-Algerije live op Al Aoula in Nederland en België

4 juni 2011 - 08:53 - Sport

©

De wedstrijd tussen Marokko en Algerije, waarvan de distributie in het buitenland tot nu toe enkel was verzekerd door Algerijnse ketens, zal uiteindelijk live worden uitgezonden via satelliet (Nilesat en Hotbird) op de Marokkaanse zender Al Aoula. Marokkanen in het buitenland zullen dus de wedstrijd kunnen volgen met Marokkaanse commentatoren.

De Marokkaanse maatschappij van radio en televisie (SNRT), heeft het recht om de voetbalwedstrijd per satelliet uit te zenden pas vrijdagavond gekregen. Ze was daarover al een paar dagen in gesprek met het Franse agentschap Sportfive.

Tot gisterenavond had de SNRT echter enkel het recht om de wedstrijd uit te zenden in Marokko.

De Atlas Leeuwen en de Algerijnse woestijnvossen spelen deze zaterdag 4 juni om 21u GMT (22u in België en Nederland) in het Stadium van Marrakesh namens de 4e kwalificatieronde voor de ACN-2012.

Marokko en Algerije speelden al een heenwedstrijd in Annaba op 27 maart waarbij de Algerijnse team 1-0 won en terug steeg in de competitie dankzij de drie gewonnen punten. Beide teams staan nu gelijk in groep D met 4 punten elk.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team