Zoeken

Voetbal: Adel Taarabt verlaat Atlas Leeuwen

3 juni 2011 - 17:48 - Sport

©

Adel Taarabt, de Marokkaanse middenvelder van Queens Park Rangers, zal niet deelnemen aan de wedstrijd Marokko-Algerije en is ook niet van plan om nog met de Atlas Leeuwen te spelen. De speler nam deze beslissing toen hij donderdag vernam dat hij voor de wedstrijd Marokko - Algerije op zaterdag 4 juni, op de bank zou moeten zitten.

In een verklaring aan de medias zei Taarabt: "Ik heb besloten om de nationale ploeg te verlaten toen ik op donderdag 2 juni tegen het einde van de dag, leerde dat ik geen titularis was tegen Algerije. Ik ben vertrokken zonder verdere uitleg te geven aan de coach. Ik wou geen problemen maken... Ik bevind me nu in Marseille (Frankrijk). Ik geef er de voorkeur om nooit meer in de nationale ploeg te spelen en dit met of zonder Eric Gerets. Ik verkies ervoor mijn land te vertegenwoordigen via mijn club. Ik excuseer me hierbij aan de fans. De nationale ploeg is gedaan voor mij. Het is iedere keer hetzelfde".

Adel Taarabt, verontwaardigd over de beslissing van de bondscoach die hem naar de bank heeft verwezen voor de wedstrijd tussen Marokko en Algerije, zou een woordenwisseling hebben gehad met Eric Gerets alvorens naar Marseille te vliegen.

Zijn afwezigheid, die zijn fans en teamgenoten zeer teleurstelt, zal waarschijnlijk zwaar kosten aan de Marokko die ook moet tellen met de afwezigheid van Michael Chretien Basser, Mohamed Berrabeh, Mounir El Hamdaoui, Ahmed Kantari en de middenvelder Mehdi Carcela.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team