Zoeken

Wedstrijd Marokko - Algerije op 4 juni in Marrakesh

3 juni 2011 - 17:35 - Sport

©

Marokko speelt deze zaterdag 4 juni tegen Algerije voor de vierde kwalificatiedag van de Africa Cup of Nations 2012 (CAN-2012). De twee teams, momenteel gelijk in de competitie met 4 punten elk in groep D, die ook Centraal Afrika en Tanzania telt, zullen worden begeleid door Eric Gerets voor Marokko en Abdelhak Benchikha voor Algerije.

Het Marokkaans team, die sinds een week op trainingskamp zit te Marrakesh, zal het zonder Michael Chretien Basser, Mohamed Berrabeh, Mounir El Hamdaoui, Ahmed Kantari en de middenvelder Mehdi Carcela moeten doen.

Eric Gerets heeft de overwinning beloofd aan Marokko, ondanks het ontbreken van bovenvermelde spelers, tijdens een persconferentie dinsdag in Marrakesh waar hij ook verklaarde dat de Algerijnen niet zullen begrijpen wat hun overkomt zaterdagavond.

De Belgische coach die al twee maand droomt van wraak, zij ook tegen de pers dat de spelers "gemotiveerd zijn als de hel", een nodige motivatie na de nederlaag van Marokko die verslagen werd door de Woestijnvossen op 27 maart te Annaba in Algerije.

Abdelhamid El Kaoutari is de enige nieuwe speler van de Atlas Leeuwen die werd opgeroepen voor deze voetbalwedstrijd. Deze wordt live uitgezonden om 21u GMT op de Marokkaanse zenders Al Aoula en Arryadia en op de Algerijnse "Canal Algérie" toegankelijk via satelliet.

Lees meer:

 Wedstrijd Marokko - Algerije: definitieve lijst van de Atlas Leeuwen
 Wedstrijd Marokko-Algerije: de Algerijnse selectie
 Wedstrijd Marokko-Algerije: premies van 10.000 tot 40.000 € voor de Woestijnvossen
 Marokko-Algerije: de Atlas Leeuwen op trainingskamp
 Algerijnen zullen niet naar de wedstrijd Marokko-Algerije kunnen kijken
 Wedstrijd Marokko-Algerije: de Algerijnse voetbalbond in Marokko
 Wedstrijd Marokko-Algerije: "Moge de beste winnen"
 Marokko-Algerije: 4000 zitplaatsen voor Algerijnse fans
 Eric Gerets wil wraak tegen Algerije
 Verklaringen na de voetbalwedstrijd Algerije - Marokko
 Marokko verliest met 1 - 0 tegen Algerije

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team