Zoeken

Amerikaan beschuldigt Marokkaan van het "stelen" van zijn moeder

8 maart 2023 - 15:00 - Cultuur

©

Het wordt steeds benauwder voor het koppel dat werd belicht in de Amerikaanse reality-tv-serie ’90 Day Fiancé: The Other Way’. De Amerikaanse vrouw vliegt naar Marokko om zich bij haar Marokkaanse prins te voegen. Een beslissing die door één van haar kinderen sterk wordt afgekeurd.

Oussama, een 24-jarige Marokkaan die in Khemisset woont, heeft een relatie met Debbie, een 67-jarige vrouw uit Georgia. De twee tortelduifjes zijn verliefd. Osama vindt in de zestigjarige iemand die hem begrijpt en die van hem houdt zoals hij is. "Debbie heeft die jonge geest, en we begrijpen elkaar. Ik denk dat zij de vrouw is bij wie ik wil blijven," zegt hij. De jongeman is dolblij met het bezoek van Debbie in Marokko. Hij hoopt haar beter te leren kennen. Hij zegt dat hij niet "klaar is om met haar te trouwen", iets wat hij nog niet aan zijn verloofde heeft verteld.

Lees ook: Marokkaanse politie deed reality-tv deelnemers miljoen dollar verliezen

Ondanks twee mislukte huwelijken in het verleden en de bedenkingen van haar zoon Julian, verhuist Debbie van Georgia naar Oussama. Ze heeft duizend plannen in haar hoofd. Ze wil graag trouwen. Maar haar familie keurt deze beslissing af. Het is een "verschrikkelijke beslissing", zegt haar zoon Julian. "In een andere situatie zou ik heel blij voor je zijn. Maar voor mij klopt het niet. Hij is jong, mam," voegde hij eraan toe. Ook haar dochter Sandy kan het niet geloven. "Je bent koppig, dus je zal doen wat je wil," zegt ze tegen haar moeder. "Zelfs als we dat niet willen. Zelfs als we het je afraden."

Lees ook: Marokkaanse Ines Tazi in nieuwe Netflix-realityshow

Debbie zou willen dat haar kinderen blij voor haar zijn. "Ik weet dat mijn familie niet wil dat ik naar Marokko verhuis of een relatie heb met Oussama en van plan ben om met hem te trouwen. En ik geef toe dat het extreem riskant is", vertelt ze. Maar ik ben gemotiveerd door liefde en de vastberadenheid en weet dat de rest van mijn leven goed zal zijn. Oussama "heeft onze moeder gestolen", zegt Julian.

Bladna.nl