Zoeken

Arrestatie na vondst lichaam in Fez

21 januari 2022 - 16:20 - Marokko

©

Het verminkt lichaam van een zestiger werd op 9 januari in een vuilniszak in Fez ontdekt. De politie meldt deze week dat een verdachte werd gearresteerd.

Al Akhbar bericht dat de hoofdverdachte de 70-jarige broer van het slachtoffer is. Hij werd gearresteerd en in voorlopige hechtenis genomen.

Lees ook: Ontbindend lichaam gevonden in een villa in Tanger

Een jongeman die langs de Oued El Maleh nabij de wijken Hassani en Al Wifaq liep, zag de vuilzak liggen. Door de stank besloot hij deze te openen. Hij ontdekte er het lichaam van het slachtoffer in vergevorderde staat van ontbinding en waarschuwde de politie.

Het lichaam van het slachtoffer vertoonde meerdere verwondingen en brandwonden. De man zou al twee dagen dood zijn geweest toen hij werd gevonden. Het parket heeft een autopsie bevolen om de doodsoorzaak te bepalen.

Lees ook: Lichaam gevonden in afvalcontainer in Khouribga

Tijdens het onderzoek troffen de agenten de broer van het slachtoffer aan in de woning die ze deelden. Hij werd op heterdaad betrapt terwijl hij probeerde bewijzen van de moord te wissen, aldus de nationale veiligheidsdienst DGSN in een persverklaring.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team