Zoeken

Arab U17 Cup: Marokkaanse spelers na wedstrijd tegen Algerije aangevallen (video)

10 september 2022 - 19:00 - Sport

©

Wat een voetbalfeest had moeten worden, eindigde in een enorme vechtpartij aan het einde van de wedstrijd tussen de Algerijnse en Marokkaanse teams in de U-17 Arab Cup.

De Marokkanen hebben op donderdag 8 september, in de finale van de Arab U-17 Cup, een zeer goede wedstrijd gespeeld, ondanks een paar slordige fouten. Het eerste doelpunt werd pas in de 51ᵉ minuut door Rachidi voor Marokko gescoord.

Het Marokkaans jeugdelftal nam een 1-0 voorsprong en droomde al van het winnen van de beker. De score bleef ongewijzigd tot de 90ᵉ minuut. Enkele seconden voor het einde van de wedstrijd maakte Algerije echter gelijk dankzij Chehima. De strafschoppenserie werd gewonnen door de Algerijnen.

De overwinning van Algerije werd helaas ontsierd door een frontale aanval op de Marokkaanse doelman door enkele Algerijnse spelers. Vervolgens brak er een massale vechtpartij uit die enkele minuten duurde. De Algerijnse veiligheidstroepen, die in groten getale aanwezig waren, grepen niet in. Pas na een tiental keerde de rust terug en kreeg de winnaar de trofee overhandigd.