Zoeken

Anas Bekkali, 30 jaar en al 9 skydiving wereldrecords

15 juli 2019 - 09:00 - Marokkanen in het buitenland

©

Anas Bekkali, 30-jarige Marokkaan, heeft al negen wereldrecords parachutespringen op zijn naam staan.

De dertiger uit Khenifra vertrok in 2010 naar de Verenigde Arabische Emiraten en helpt sindsdien de grootste celebs in de wereld met hun eerste valschermsprong.

Bekkali is instructeur bij Skydrive Dubai, een van de beste dropzones van Dubai. Hij sprong onder meer met Bella Hadid, Zinedine Zidane, Will Smith, Cristiano Ronaldo, Michel Rodriguez, Patrice Evra, Karim Benzema en Usher!

De jonge Marokkaan is heel trots op zij parcours. "In de loop van mijn carrière kreeg ik de kans om veel sterren te ontmoeten. Het is gewoon te gek want ik was fan van deze celebs, maar nu, na met mij te zijn gesprongen, zijn ze mijn fans geworden, vooral na de landing...", verklaarde hij met humor.

Anas Bekkali grijpt regelmatig de kans om Marokko te eren. Hij hees de Marokkaanse vlag onder meer boven de Palm Jumeirah in Dubai en de Mount Everest. "Ik heb meerdere projecten en dromen die ik wil waarmaken. Sommigen in Marokko en sommigen in andere landen. Maar bijna al mijn projecten zijn bedoeld om Marokko te vertegenwoordigen en onze mooie vlag aan de wereld te tonen."

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team