Zoeken

Amerikaanse valt van kameel in Marokko en klaagt TripAdvisor aan

5 januari 2020 - 11:42 - Wereld

©

Een Amerikaanse vrouw die tijdens een bezoek aan Marokko van een kameel viel nadat het dier op hol was geslagen, heeft besloten om de vakantiewebsite TripAdvisor aan te klagen.

Breanne Ayala brak twee jaar geleden haar arm toen ze van een kameel viel tijdens een rondrit in Marrakech. Haar trip in Marokko had ze op Viator geboekt, een dochteronderneming van TripAdvisor.

Volgens de 24-jarige Amerikaanse kostten de operatie en revalidatietherapie ruim 100.000 euro. Ze beschuldigt TripAdvisor van nalatigheid. Volgens haar had het bedrijf namelijk niet gecontroleerd of de touroperator de veiligheidsregels respecteerde.

Volgens de voorwaarden van Viator is de groep niet verantwoordelijk voor ongevallen tijdens uitstappen die via de website worden geboekt. Maar volgens The Boston Globe schikte het bedrijf vorige maand met een vrouw die tijdens een uitstap met een quad in Mexico haar pols had gebroken. Deze zaak leidde waarschijnlijk tot het besluit van Ayala om aangifte te doen, twee jaar na de feiten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team