Zoeken

"Match Me Abroad": Amerikaanse zoekt liefde in Marokko

16 mei 2023 - 09:00 - Cultuur

©

Ondanks de vooroordelen van haar familie tegen Marokkanen, vloog een Amerikaanse deelneemster van het TLC-programma ’Match Me Abroad’ zondag naar Marokko in de hoop er de liefde te vinden. De eerste aflevering van ’Match Me Abroad’ werd zondag uitgezonden op TLC.

De 32-jarige Stanika vertrouwt op haar koppelaarster Nina, om de liefde te vinden in Marokko. "Ik heb een koppelaarster en ik ga naar Marokko om de liefde te vinden," vertelt ze aan haar geschokte familie. Wanneer haar moeder haar vraagt waarom ze naar Marokko moet om de liefde te vinden, zegt Stanika dat ze zich niet moet beperken tot wat er in Amerika is, meldt Popculture. "Je weet niet eens wat Marokko is. Mijn kind, waarom denk je dat je gelukkig zult zijn in Marokko?” Haar moeder maakt zich zorgen over de culturele verschillen tussen de Verenigde Staten en het koninkrijk. "Ik wil het beste voor je, maar ik maak me zorgen omdat ik heb begrepen dat de mannen daar meer dan één vrouw hebben". "Dat is niet waar," antwoordt haar dochter.

Lees ook: Amerikaan beschuldigt Marokkaan van het "stelen" van zijn moeder

De moeder vreest dat "vrouwen moeten buigen voor sommige van deze mannen, dat ze de regels van deze mannen moeten volgen en dat het niet zou werken". Ze gaat verder: "Je vindt geen liefde, de liefde vindt jou, schat. Je hoeft geen man te vinden". Wanneer Stanika haar familie verzekert dat Nina, haar koppelaarster een "100% succespercentage" heeft, lijkt haar moeder een beetje overtuigd. "De wereld is groot en er zijn overal mooie mensen [...] We weten niet juist wat we moeten doen. We weten niet of onze zielsverwant er is of niet," voegt Stanika eraan toe, in een poging haar familie te overtuigen.

Lees ook: Marokkaanse politie deed reality-tv deelnemers miljoen dollar verliezen

Het was de positieve ervaring van een vriendin, die een gelukkige relatie heeft met een Arabische man, die Stanika ervan overtuigde dat Marokko de ideale plaats is om de juiste man te vinden. De deelneemster van het TLC-programma "Match Me Abroad" heeft een gewichtsverliesoperatie ondergaan en zegt klaar te zijn voor haar eerste relatie. Ze is van plan zo’n drie weken in het koninkrijk door te brengen. Ze heeft de steun van haar nicht Jennifer. Ze hoopt er een "goede tijd" te beleven en kennis te maken met de Marokkaanse gastronomie en cultuur. "Ja, dat ga ik allemaal doen, maar ik ga ook mensen ontmoeten. Ik had geen succes hier in Mississippi, in de Verenigde Staten. Dus ik wil dat jullie een open geest houden als ik door dit proces ga, en dat jullie me aanmoedigen".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team