Zoeken

Marokkaanse politie deed reality-tv deelnemers miljoen dollar verliezen

7 november 2022 - 20:30 - Marokko

©

De paspoorten van een tweekoppig team dat deelnam aan het derde seizoen van de realityshow ’The Amazing Race’, zijn in Marokko bijna ingetrokken. Door een incident liep hun poging om de eerste plaats te halen en de hoofdprijs van 1 miljoen dollar te winnen, mis.

Politieagent Andre Plummer en brandweerman Damon Wafer, bekend als "Team 911", stonden op het punt de hoofdprijs van 1 miljoen dollar te winnen maar werden geconfronteerd met een ernstig probleem dat hun inspanningen bedreigde. De twee vrienden reisden naar Marokko via de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Portugal, Spanje en Mexico. Ze werden tweede van de acht teams. Ze namen een taxi in het koninkrijk, maar de chauffeur nam de verkeerde route. De reis van het "Team 911" liep daardoor niet als gepland.

Lees ook: Marokkaanse jongeren gaan in realityserie "Poldermocro’s" op zoek naar roots

Na hun avontuur met de taxi werden Andre Plummer en Damon Wafer aangehouden door Marokkaanse politieagenten die hun paspoorten in beslag wilden nemen. De twee deelnemers verzetten zich. Op dat moment besloot het beveiligingsteam van de show in te grijpen om de situatie te bedaren, meldt Screen Rant. André en Damon mochten de race voortzetten, maar konden de verloren tijd niet goedmaken.

Lees ook: Gims verhuurt villa in Marrakech voor reality show

Team 911 probeerde vervolgens München te bereiken om de verloren tijd in te halen, maar werd uitgeschakeld en eindigde op de zesde plaats.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team