Zoeken

Amerika intensiveert samenwerking met Al Hoceima

27 mei 2021 - 17:40 - Marokko

©

Onlangs heeft een Amerikaanse delegatie onder leiding van de Amerikaanse ambassadeur in Marokko, David Greene, een bezoek gebracht aan de provincie Al Hoceima. Zo kregen de Amerikanen een helder beeld van de vruchten die de samenwerking tussen de Verenigde Staten en de provincie Al Hoceima heeft afgeworpen.

De Amerikaanse delegatie van ambassadeur Greene werd door de vicepresident van de gemeenteraad van de stad, Noureddine Balouki, ontvangen op het hoofdkantoor van de gemeente Al Hoceima. Tijdens de ontmoeting werden de verschillende ontwikkelingsprojecten besproken die tot stand zijn gekomen met de ondersteuning van de Verenigde Staten, staat vermeld in een persbericht van de gemeente Al Hoceima.

Er is vooral gesproken over het belang van de ontwikkelingsprojecten die worden uitgevoerd in het kader van het Amerikaanse USAID-programma. Ook wil de provincie Al Hoceima samen met de Amerikanen meer werkgelegenheid creëren voor jongeren door gebruik te maken van het FORSATY-programma ter bevordering van een solidaire economie.

Vicepresident Noureddine Balouki maakte van de gelegenheid gebruik om de goede betrekkingen tussen Marokko en de Verenigde Staten te prijzen en zijn waardering te uiten voor het Amerikaanse besluit om de Marokkaanse soevereiniteit over de Sahara te erkennen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team