Zoeken

Ali B gespot in NOS-Journaal (foto)

5 december 2022 - 18:00 - Cultuur

©

Rapper Ali B is sinds de beruchte ’BOOS’-aflevering rondom het The Voice-schandaal, helemaal van de radar verdwenen. Afgelopen donderdag dook hij onverwachts op in een item op het NOS-Journaal, over de wedstrijd tussen Marokko en Canada.

Tegen zanger en ex-jurylid van The Voice of Holland Ali B, loopt nog steeds een strafrechtelijk onderzoek. Er zijn twee aangiftes tegen hem gedaan voor zedenfeiten, waaronder verkrachting. Het artiestenmanagementbureau SPEC van Ali B. en zijn vrouw Breghje Kommers, lieten begin dit jaar weten dat de beschuldigingen veel impact hebben op de rapper en zijn gezin en dat hij voorlopig zijn activiteiten neerlegde, in afwachting van het besluit van het Openbaar Ministerie met betrekking tot de aanklachten tegen hem.

Lees ook: Najib Amhali appt Ziyech en Amrabat na elke wedstrijd

Donderdag heeft Marokko zich geplaatst voor de achtste finales van het WK in Qatar. In Badhoevedorp keken honderden mensen samen naar die wedstrijd tegen Canada, waaronder ook cabaretier Najib Amhali en rapper Ali B. In het NOS Journaal van 18.00 uur werd er live overgeschakeld naar Nederlands-Marokkaanse fans die daar live naar de WK-wedstrijd keken, schrijft Metronieuws.

Lees ook: Marokko verslaat Canada en gaat door naar 8e finale

In het publiek zat onder meer cabaretier Najib Amhali, maar oplettende kijkers zagen ook Ali B tussen de supporters. "Zag ik nou net Ali B. zitten in Amsterdam bij beelden van het NOS journaal?", Twitterde een kijker. De rapper zat niet opvallend in beeld en leek zich zelfs te verschuilen, maar werd toch opgepikt door de NOS-camera.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team