Zoeken

Najib Amhali appt Ziyech en Amrabat na elke wedstrijd

5 december 2022 - 19:00 - Sport

©

Marokko heeft de groepsfase van het WK overleefd na een 2-1 zege op Canada. Cabaretier Najib Amhali vindt het geweldig dat de Atlas Leeuwen zich geplaatst hebben voor de volgende ronde.

Marokko heeft zich als groepswinnaar geplaatst voor de achtste finales van het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. De nog ongeslagen formatie van bondscoach Walid Regragui won het laatste groepsduel van Canada (2-1), na de tweede zege op België (2-0) en een eerste tegen Kroatië (0-0 gelijkspel).

Lees ook: Ali B gespot in NOS-Journaal (foto)

Cabaretier Najib Amhali is enorm blij met het succes van Marokko en de deelname van de Nederlands-Marokkaanse spelers aan het WK. Hij appt Ziyech en Amrabat iedere wedstrijd om ze ze te feliciteren, vertelde hij op NPO Radio 1.

Lees ook: Najib Amhali: "Coke stoppen bespaart hoop geld"

Op het Mercatorplein in Amsterdam verzamelden fans zich afgelopen donderdag direct na het laatste fluitsignaal voor een aanvankelijk zeer gezellig feestje. Maar later moest de politie toch nog ingrijpen, en dat ondanks een filmpje waarin Amhali samen met de politie Amsterdam jongeren opriep om het rustig te houden. De sfeer sloeg om en er werd zwaar vuurwerk afgestoken. Amhali keurt de rellen in de grote steden af.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team