Zoeken

Ali B maakt binnenkort comeback met nieuw album

10 oktober 2022 - 16:00 - Cultuur

©

Na een pauze naar aanleiding van verschillende aantijgingen rondom het The Voice-schandaal, lijkt zanger Ali B de draad opnieuw op te pikken. Volgens verschillende geruchten zou hij binnenkort een nieuw album uitbrengen.

Eerder werd bekend dat Ali B weer terug is in de studio. Mede-artiest Browniedutch plaatste recent in een Instagram-story een video waarin te zien was dat Ali B muziek stond op te nemen, schrijft Axed. De zanger zou toen al bezig zijn geweest met een comeback.

Lees ook: Ali B werkt aan comeback na schandaal The Voice

Ali B legde na de uitzending van Boos over het The Voice of Holland-schandaal zijn werkzaamheden neer en verdween uit de spotlights. De Marokkaans Nederlandse rapper was jurylid en coach in de talentenjacht waarvan een ex-kandidate hem beschuldigt van verkrachting. Recent werd bekend dat de slachtoffers in deze zaak binnenkort worden gehoord door de onderzoeksrechter.

Lees ook: Ali B maakt comeback met foto’s vanuit Dubai

Toch ziet het ernaar uit dat Ali B nu al aan een nieuw album werkt. De site Roddelpraat vernam zelfs dat de rapper er snel mee komt. "Scoop voor jullie: Ali B komt binnenkort met een nieuw album, heb dit van hem zelf gehoord afgelopen dinsdag", laat Romana weten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team