Zoeken

Najib Amhali drijft de spot met zichzelf

18 december 2022 - 23:00 - Cultuur

©

Het einde van het WK-avontuur van het Marokkaanse voetbalelftal was een teleurstelling voor de Marokkaans-Nederlandse cabaretier Najib Amhali. Toch overheerst vooral een gevoel van trots, zegt hij in het SBS-programma HLF8. Amhali vertelt ook openlijk over een hilarische blunder.

Presentatrice Leonie ter Braak rakelde een hilarisch wc-avontuur op dat Amhali vorig jaar op TikTok plaatste. In het filmpje vertelt Amhali over die keer dat hij bij zijn moeder op de wc zat. Hij had die dag een strakke spijkerbroek aan, schrijft Metro. "Ik ben klaar, trek mijn broek omhoog en wat neem ik mee? Het Glorix-blokje met houder en al. Daar ben ik de hele dag door mee door Amsterdam gaan wandelen."

Lees ook: Najib Amhali: "Coke stoppen bespaart hoop geld"

Wanneer hij bij een vriend thuis komt vraagt hij nog: "Heb je gedweild?" Het lijkt op één van zijn gewoonlijke grappen te gaan, maar het blijkt een echt gebeurd verhaal te zijn. "Dat is écht een keer gebeurd", zegt Amhali. "Op zo’n heel klein wc’tje. Ineens voelde ik nattigheid, daarna rook ik ook en dacht ik: hè, chloor? Toen zag ik dat er zo’n blokje hing."

Lees ook: Najib Amhali appt Ziyech en Amrabat na elke wedstrijd

De presentatrice wilde aan het einde van het programma nog even een gek weetje erdoorheen drukken. Ze vertelde dat biologen hebben ontdekt dat vrouwtjesslangen twee clitorissen hebben. "Wist je dat, Najib?", vraagt Ter Braak. "Twee?", reageert Amhali. "Ik vind één al moeilijk om te vinden."

Bladna.nl