Zoeken

Algerijnse verantwoordelijke haalt hard uit naar Marokko

30 augustus 2018 - 14:40 - Wereld

©

Marokko is opnieuw door een Algerijnse verantwoordelijke aangevallen. Het koninkrijk wordt er voor de zoveelste keer van beschuldigd Algerije met drugs te overspoelen.

Tijdens een meeting van de FLN partij begin deze week in Algiers, haalde Djamel Ould Abbes hard uit naar Marokko en de invoer van drugs in Algerije. Dat bericht TSA.

"We staan voor veel gevaarlijke uitdagingen. De ANP (Algerian People’s National Armed Forces) en de veiligheidsdiensten worden ermee geconfronteerd, vooral in het uiterste zuiden en aan de grenzen in het oosten met Libië. Wat momenteel in het land gebeurt met betrekking tot drugs is één van de uitdagingen die genoemd worden door de president van de republiek. Onze buren in het westen, moge God hen vergeven, en ik denk niet dat hij hen kan vergeven, overspoelen ons met drugs. Algerije, dat een doorvoerland was, is een consumentenland geworden.", aldus Ould Abbes.

Algerije wordt sinds enkele dagen geteisterd door een cholera-epidemie die tientallen mensen heeft getroffen. Het is niet ongebruikelijk dat Algerijnse verantwoordelijken problemen in hun land proberen te verbergen door Marokko van alle kwaad te beschuldigen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team