Zoeken

Algerije vol lof over ontvangst delegatie in Marokko

22 oktober 2022 - 15:00 - Wereld

©

De Algerijnse delegatie die naar Marokko is gereisd in het kader van de 70e zitting van het uitvoerend voorzitterschap van de Raad van ministers van Justitie van de Arabische Staten, heeft haar voldoening uitgesproken over de goede ontvangst die zij bij aankomst heeft gekregen.

Tijdens de openingszitting van het Uitvoerend Bureau feliciteerde de Algerijnse gezant de Marokkaanse autoriteiten met deze ontvangst. Gevraagd naar de afwezigheid van zijn minister, Abderachid Tabbi, verklaarde de ambtenaar dat hij het druk had met de voorbereidingen voor de Arabische top die in november in Algerije wordt gehouden.

Lees ook: Algerije bevestigt aanwezigheid Koning Mohammed VI op Arabische top

Abdellatif Ouahbi van zijn kant zei dat Marokko en Algerije twee broederlanden zijn die door bloed, geschiedenis, waarden en familiebanden verbonden zijn in het oosten van Marokko en het westen van Algerije.

Lees ook: Mohammed VI uitgenodigd op top Arabische Liga in Algiers

De Marokkaanse minister van Justitie maakte van de gelegenheid gebruik om succes te wensen aan de Arabische top, die tot doel heeft de problemen in de MENA-regio op te lossen en te verbeteren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team