Zoeken

Ajax neemt Ihattaren niet mee naar de Champions League

7 september 2022 - 08:00 - Sport

©

Ajax heeft Mohamed Ihattaren niet ingeschreven voor de Champions League. De Amsterdammers beginnen de Champions League woensdag met een thuiswedstrijd tegen Rangers FC. Liverpool.

De deadline voor het inschrijven van spelers voor de Champions League verliep afgelopen vrijdag. De UEFA heeft op basis van deze informatie de spelerslijst van Ajax bijgewerkt en Ihattaren staat er niet tussen. Trainer Alfred Schreuder gaf eerder ook al aan dat hij Ihattaren voorlopig nog niet op het veld verwacht. De 20-jarige speler is al geruime tijd geen onderdeel meer van de selectie, schrijft het AD.

Lees ook: Mo Ihattaren "welkom" op trainingen Ajax

Ihattaren ontbrak volgens de Amsterdamse club in eerste instantie omdat hij niet fit zou zijn, maar De Telegraaf schreef later dat hij afwezig is vanwege bedreigingen uit het criminele milieu. Dit wierp een schaduw over een nochtans veelbelovende voorbereiding.

Lees ook: Ajax wil contract Ihattaren ontbinden wegens vermeende banden met Mocromaffia

Woensdag speelt Ajax zijn eerste groepswedstrijd van de Champions League tegen Rangers FC. De wedstrijd begint om 18.45 uur in de Johan Cruijff ArenA. Om 21.00 uur neemt Napoli het in eigen huis op tegen Liverpool.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team