Zoeken

Mo Ihattaren "welkom" op trainingen Ajax

25 augustus 2022 - 17:00 - Sport

©

Ajax-trainer Alfred Schreuder en Dusan Tadic, de aanvoerder van de club, zien geen obstakels om Mo Ihattaren opnieuw in de trainingen van de eerste selectie te integreren als hij daarvoor toestemming krijgt van de clubleiding.

Zowel Schreuder als Tadic ontkennen dat er een brief zou bestaan waarin staat dat de spelersgroep en staf niet meer met Ihattaren willen trainen. "Dat klopt niet", aldus Tadic in De Telegraaf. "Als Ihattaren terugkeert is hij zoals alle selectiespelers van Ajax welkom op het trainingsveld. Alleen bepalen spelers dat moment niet."

Lees ook: Ajax wil contract Ihattaren ontbinden wegens vermeende banden met Mocromaffia

Schreuder onderstreept dat het aan de clubleiding is om te beslissen wanneer Ihattaren terug bij de eerste selectie mag aansluiten. "Die beslissing is niet aan mij, maar als daarvoor toestemming is dan is hij natuurlijk welkom op het trainingsveld en is hij één van de selectie zoals alle anderen."

Lees ook: Ihattaren terug op trainingsveld bij Ajax

Veel fans vragen om de terugkeer van de speler in Ajax 1, niet in het minst omdat hij aan het begin van de voorbereiding zoveel indruk heeft gemaakt. Ihattaren wacht op groen licht van Ajax om weer deel te kunnen nemen aan trainingen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team