Zoeken

Agadir verwelkomt eerste buitenlandse toeristen (video)

9 oktober 2020 - 10:00 - Marokko

©

De nieuwe maatregelen van de Marokkaanse overheden hebben er voor gezorgd dat Agadir zijn eerste buitenlandse toeristen kan verwelkomen. De reden voor hun wegblijven was de tijdelijke stop van toeristische activiteiten die een aantal maanden heeft geduurd en het gevolg was van de coronacrisis.

Promotoren voor toerisme in de hoofdstad van de Souss-regio kunnen eindelijk weer aan de slag. Toeristen beginnen de weg naar Marokko terug te vinden sinds het besluit van de regering om de geldigheid van PCR-tests van 48 naar 72 uur te verlengen.

In afwachting van de hervatting van de toeristische activiteit op nationaal niveau, verwent Agadir zijn buitenlandse reizigers. De eerste groep van zes toeristen, voornamelijk Franse vrouwen, kwam op dinsdag 6 oktober aan in de stad.

Marie-José, één van deze toeristen, wilde reeds in mei een bezoek brengen aan Marokko. Ze vertelt dat ze haar reisplannen verschillende keren moest herzien vanwege de coronacrisis. Bij haar aankomst in Marokko werd ze samen met haar vijf vriendinnen hartelijk verwelkomd op de luchthaven Al Massira in Agadir. Ze werden ook warm onthaald in het hotel waar ze verblijven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team