Zoeken

Adriana Karembeu en haar 5-sterrenpaleis in Marrakech

6 september 2023 - 20:00 - Cultuur

©

Adriana Karembeu is de eigenares van Palais Ronsard, een 5-sterren gastenverblijf in Marrakech met 28 kamers, zes paviljoens en een zwembad.

Wanneer Adriana Karembeu niet in Monaco verblijft, woont ze in haar prachtige paleis in Marrakech. "Wonen in een hotel maakt deel uit van mijn leven, maar in Ronsard wilde ik dat onze gasten zich net zo welkom zouden voelen als thuis," vertelde ze aan de krant Le Soir. Het topmodel heeft dit project bedacht met haar ex-man Aram Ohania.

Lees ook: Celebs scheiden in Marrakech

Na vier jaar van bouwwerkzaamheden is het Marokkaanse paleis geopend in hartje Marrakech. Het interieur, met een oriëntaalse en neoklassieke stijl, is ontworpen en gerealiseerd door binnenhuisarchitect Gil Dez, een vriend van Adriana en Aram. Oorspronkelijk was het Palais Ronsard bedoeld om familieleden en vrienden te ontvangen. Tegenwoordig is het omgebouwd tot een 5-sterren gastenverblijf met 28 kamers, zes paviljoens en een zwembad.

Lees ook: Topmodel Adriana Karembeu opent hotel in Marrakech

Sinds haar scheiding van Aram Ohania beheert het Slowaakse model zelf haar vastgoedportfolio, inclusief het Palais Ronsard. "Het nemen van beslissingen op eigen houtje geeft me het gevoel machtig en sexy te zijn... Nu beslis ik alles zelf. Ik regel mijn verhuizingen, mijn vastgoedinvesteringen. Ik overleg met mijn boekhouder, mijn bankier, en plan mijn reizen," verklaarde ze.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team