Zoeken

Adel Taarabt weigerde transfer naar Liverpool door shisha-bars in Londen

29 mei 2023 - 17:43 - Sport

©

De Marokkaanse international Adel Taarabt, ooit één van de grootste spelers in de Premier League, weigerde een transfer naar Liverpool omdat hij in Londen wilde blijven voor de shisha-lounges die hij er graag bezocht.

Adel Taarabt was zeer geliefd bij de Londense fans en zelfs bij de tegenstanders. De voormalige Spurs-speler heeft zijn stempel gedrukt op zijn tijd in Engeland. Tijdens zijn verblijf in Londen wees Adel Taarabt, nu 34 jaar oud, echter een transfer naar Liverpool af omdat hij graag de shisha-lounges in de Engelse hoofdstad bezocht.

Lees ook: Adel Taarabt: "Ik heb de Ferrari verkocht"

"Ik ken spelers die in Londen speelden en totaal geen interesse hadden om Londen te verlaten. Liverpool had al een tijdje interesse in hem. Ik zei tegen hem: ’Waar denk je aan?’ Hij antwoordde: ’Ik verlaat Londen niet, ongeacht het bedrag!’", vertelde Darren Bent, voormalige teamgenoot van Adel Taarabt, aan talkSPORT.

Lees ook: Chamakh en Taarabt riskeren carrière voor shisha

"Ik zei: ’Ja, maar kijk naar de grootte van de club’. Hij zei tegen me: ’Benty, elke dag train ik, ik stop, King’s Road, shisha! Ik wil Londen niet verlaten’". Na zijn mislukte transfer naar Liverpool werd Taarabt in 2013 uitgeleend aan Fulham na de degradatie van Queens Park Rangers. Een jaar later ging hij naar AC Milan in Italië. Momenteel speelt Taarabt voor Al-Nasr in de Verenigde Arabische Emiraten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team