Zoeken

Adel Taarabt, Walid Regragui’s verrassing?

7 mei 2024 - 14:00 - Sport

©

Walid Regragui heeft onlangs een reis gemaakt naar Saoedi-Arabië, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten om Marokkaanse spelers te ontmoeten die hij zou kunnen oproepen voor de wedstrijden tegen Zambia en Congo in juni, in het kader van de kwalificaties voor het WK 2026 dat in de Verenigde Staten, Mexico en Canada zal worden gehouden. Adel Taarabt, middenvelder van Al-Nasr die uitstekende prestaties levert, zou op de lijst van de Marokkaanse bondscoach kunnen staan.

De voormalig international van Marokko zou zich opnieuw kunnen aansluiten bij de Atlas Leeuwen. Walid Regragui zou hem kunnen oproepen voor de wedstrijden tegen Zambia en Congo in juni, in het kader van de kwalificaties voor het WK 2026. De middenvelder van Al-Nasr is momenteel in topvorm. Hij heeft zijn club vier opeenvolgende overwinningen bezorgd, waardoor hij zijn positie in de Emirati Professional League heeft versterkt. Hij speelde ook een belangrijke rol in de kwalificatie van zijn club voor de finale van de UAE Arabian Gulf Cup. Hij scoorde twee doelpunten in de 4-3 overwinning van Al-Nasr op Shabab Al-Ahli Dubai in de halve finale.

Lees ook: Adel Taarabt bekritiseert Walid Regragui en de Atlas Leeuwen

Deze prestaties leverden Adel Taarabt de prijs van beste speler van de ADNOC Pro League voor april op. In een verklaring aan de pers toonde hij zich tevreden met deze prijs. Hij zei dat deze onderscheiding het resultaat is van teamwork en de gezamenlijke inspanningen van alle leden van de club. De 34-jarige speler zei zich te concentreren op de voorbereiding van de finale van de UAE Arabian Gulf Cup. Hij toonde zijn vastberadenheid om te blijven presteren om Al-Nasr te helpen meer succes te boeken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team