Zoeken

Chamakh en Taarabt riskeren carrière voor shisha

6 april 2012 - 09:29 - Sport

©

Marouane Chamakh en Adel Taarabt werden samen gezien in een shisha bar in Londen, na een wedstrijd tussen hun twee clubs afgelopen weekend. Door deze "shisha-vriendenuitstap", hebben beide Atlas Leeuwen hun carrière op het spel gezet.

Bij Arsenal waar Marouane Chamakh speelt, is coach Arsene Wenger woedend op de Marokkaanse international. Wenger is er onvermurwbaar over, roken, zelfs een sigaret, is streng verboden voor Arsenal-spelers. De Engelse eerste divisie club zou nadenken over een sanctie, en zelfs een mogelijke vertrek van Chamakh eind dit seizoen.

Chamakh en Taarabt in shisha bar

Bij Queens Park Rangers van Adel Taarabt is de reactie minder fel. De coach Mark Hughes zal in overleg met Arsene Wenger, disciplinaire maatregelen nemen tegen de twee spelers, aldus bladi.net.

Adel Taarabt, in januari aangekondigd bij Paris Saint Germain, komt er wel beter vanaf dan Chamakh. Hughes, ongeacht zijn deceptie over de shisha-episode, voorspelde een mooie toekomst aan Taarabt in de eerste divisie, op voorwaarde dat de speler zijn talent ten volle weet te benutten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team