Zoeken

Achraf Hakimi richt zich tot Marokkaanse supporters

1 februari 2022 - 21:40 - Sport

©

Achraf Hakimi is zich bewust van de schok die de uitschakeling van het nationale elftal onder de Marokkaanse fans heeft veroorzaakt. Hij heeft een bericht geadresseerd aan de fans, waarin hij hen vraagt om verenigd te blijven achter de Atlas Leeuwen, omdat de spelers "hun steun meer dan ooit nodig hebben".

De Marokkaanse rechtsback van PSG plaatste op Instagram een bericht aan de Marokkaanse fans, die erg teleurgesteld zijn na de uitschakeling van Marokko op de Afrika Cup. Achraf Hakimi sprak zijn teleurstelling uit, maar prees ook de inzet en de vastberadenheid van zijn teamgenoten tijdens hun verblijf in Yaoundé.

Lees ook: Fouzi Lekjaa kreeg klap tijdens vechtpartijen na Marokko-Egypte

"Erg trots op de strijdlust van het nationale team in de Afrika Cup. Het is moeilijk om zo uitgeschakeld te worden, maar we zullen zoals altijd blijven vechten om met onze selectie mooie doelen te bereiken," schreef Hakimi.

Lees ook: Achraf Hakimi spreekt over vriendschap met Kylian Mbappé

Tot slot vroeg de Atlas Leeuw aan de fans om met dezelfde warmte en positiviteit achter de nationale ploeg te blijven staan voor de komende wedstrijden. "Nu meer dan ooit hebben we uw steun nodig om ons te kwalificeren voor de Wereldbeker in Qatar in maart. Dima Maghrib."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team