Zoeken

Kylian Mbappé leert Achraf Hakimi lesje

22 februari 2022 - 19:50 - Sport

©

Kylian Mbappé, de teamgenoot van Achraf Hakimi bij PSG, onderbrak een live-uitzending met de Marokkaanse international van het videospel FIFA 22. Hij scoorde binnen enkele seconden een doelpunt. De verrassing van zijn verschijning en de prestaties van de Fransman werden zeer gewaardeerd door internetgebruikers.

Vrijdagavond zond Achraf Hakimi zijn FIFA 22-spel live uit in de spelmodus Club Pro voor de ogen van duizenden internetgebruikers, toen hij werd verrast door een zeer speciale gast. PSG-teamgenoot Kylian Mbappé verscheen plotseling op het scherm. "Je speelt in de Club Pro-modus zonder me op te bellen?" vroeg hij aan Hakimi, die hem even later uitnodigde om aan het spel deel te nemen.

Lees ook: Achraf Hakimi spreekt over vriendschap met Kylian Mbappé

De Franse aanvaller ging voor de camera zitten, zette zijn koptelefoon op en veranderde de instellingen op de gamepad die Hakimi hem aanreikte. Na amper een paar seconden was Mbappé al een doelpunt aan het vieren.

Lees ook: FIFA 22: Achraf Hakimi genomineerd voor TOTY award

Nadat hij de live van Achraf Hakimi in vuur en vlam had gestoken, vertrok de Parijse nummer 7 terwijl hij uitriep: "Genoeg, genoeg! Ik ben te sterk". Een nogal ongewone scène die niet naliet veel reacties uit te lokken op het internet.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team