Zoeken

Vahid Halilhodzic spreekt over toekomst als bondscoach Maokko

2 februari 2022 - 15:40 - Sport

©

Bondscoach Vahid Halilhodzic zal donderdag in het Mohammed VI voetbalcomplex in Maamora een persconferentie houden waar de deelname van de nationale ploeg aan de Afrika Cup aan bod komt en waar hij het ook zal hebben over zijn toekomst als coach van het Marokkaanse elftal.

De Atlas Leeuwen waren één van de favorieten om de Afrika Cup 2022 te winnen, maar werden afgelopen zondag in de kwartfinales verslagen door de Farao’s van Egypte. Na de nederlaag werd geen verklaring afgelegd aan de pers, maar Vahid Halilhodzic houdt donderdag een persconferentie in het Mohammed VI complex, om de ervaring in Kameroen te evalueren en om "zijn toekomst" als hoofd van het Marokkaans elftal te bespreken.

Lees ook: Wordt Vahid Halilhodzic ontslagen na uitschakeling Marokko?

De exit van de nationale ploeg in de kwartfinales heeft tot grote teleurstelling geleid bij de spelers, hun staf en de Marokkaanse fans. Spelers als Achraf Hakimi en Sofiane Boufale hebben voor mooie momenten gezorgd tijdens het Afrikaans kampioenschap, maar bondscoach Halilhodzic kreeg veel kritiek voor zijn keuzes.

Lees ook: Fouzi Lekjaa kreeg klap tijdens vechtpartijen na Marokko-Egypte

De Marokkaanse spelers vertrokken hoopvol naar Kameroen en keerden terneergeslagen en teleurgesteld terug, omwille van hun uitschakeling van de Afrika Cup. Geen van hen wenst de pers te woord te staan, met uitzondering van de bondscoach, die liet weten dat hij donderdag een persconferentie zou geven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team