Zoeken

Achraf Hakimi doet beloftes aan Marokkanen

21 december 2022 - 20:00 - Sport

©

Een paar uur voor het vertrek van de nationale ploeg uit Qatar, sprak Achraf Hakimi de Marokkaanse fans toe die gedurende het hele toernooi cruciale steun hebben verleend.

Marokko viel in Qatar niet alleen op door de prestaties van zijn spelers, maar ook door de onvoorwaardelijke inzet van zijn fans. Achraf Hakimi bedankte de fans voor hun steun, waardoor het nationale team zich kon plaatsen voor de laatste vier en beloofde voor de volgende toernooien nog beter te doen.

Lees ook: Barcelona: muurschildering Achraf Hakimi huldigt migrantenmoeders

"Onze dank gaat uit naar de Marokkaanse fans voor hun onvoorwaardelijke steun. Hartelijk dank ook aan degenen die ons vanuit Afrika hebben aangemoedigd en dank aan de Arabische gemeenschap in alle uithoeken van de wereld. We gaan sterker terugkomen om jullie nog meer geluk te brengen. Dima Maghrib", aldus de Marokkaanse rechtsback op zijn Facebook-pagina.

Lees ook: Marokko verlaat WK met opgeheven hoofd

Hoewel de Atlas Leeuwen de derde plaats niet haalden, is het voor Hakimi "historisch" en een reden om te vieren dat zij het eerste Afrikaanse en Arabische team zijn dat dit stadium bereikte. "Een unieke ervaring loopt ten einde. We vertrekken uit Qatar met een historische 4ᵉ plaats. We zijn daar erg trots op", aldus één van de beste spelers op het WK 2022 in Qatar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team