Zoeken

Achraf Hakimi brengt jonge fans van Marokko over voor wedstrijd

24 december 2023 - 09:00 - Marokko

©

Achraf Hakimi heeft vijf jonge Marokkanen uit het weeshuis van de vereniging Bab Rayan uitgenodigd om de laatste wedstrijd van het jaar van PSG tegen Metz in het Parc des Princes in Parijs bij te wonen.

De Marokkaanse international, ook bekend als "het kind van het volk", schittert niet alleen op het veld maar ook in de harten van zijn fans. Tijdens de laatste wedstrijd van dit jaar, waarin zijn team het opnam tegen Metz (2-1), had Achraf Hakimi vijf jonge Marokkaanse fans uitgenodigd om vanaf de tribune toe te kijken.

Lees ook: Tunnel Marokko-Spanje is financiële nachtmerrie voor Madrid

Amine, Reda, Fahd, Saad en Rayane reisden van Casablanca naar Parijs om hun idool van het Marokkaans elftal met eigen ogen te zien spelen. De tieners delen dezelfde droom: net als hun idool uitgroeien tot topspelers in de voetbalwereld. Als blijk van motivatie en inspiratie ontmoette Achraf Hakimi de jongens persoonlijk na de wedstrijd. Hij schonk hen ook gesigneerde PSG-shirts en nodigde hen uit voor het zeer besloten verjaardagsfeestje van voetbalster Kylian Mbappé.

Lees ook: Achraf Hakimi grapt met Neymar: "Zeg Salam Aleikoum" (video)

Het is niet de eerste keer dat de Atlas Leeuw zich inzet voor liefdadigheidswerk, vooral gericht op kinderen uit zijn geboorteland. Met dit doel voor ogen richtte hij de Achraf Hakimi Foundation op, dat kinderen uit minderbedeelde milieus helpt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team