Zoeken

Achraf Hakimi "eeuwig dankbaar" voor Kylian Mbappé

8 november 2023 - 16:00 - Sport

©

Achraf Hakimi sprak in een interview over zijn vriendschap met Kylian Mbappé, die hem "de hand reikte" toen hij aankwam bij Paris Saint-Germain (PSG) en hem hielp snel te integreren. De twee spelers zijn erg close op en naast het veld.

"In voetbal heb je veel teamgenoten. Ik ken er veel. Maar je hebt niet veel vrienden omdat spelers de club kunnen verlaten. Met Kylian is de band echt. Hij hielp me vaak toen ik net aankwam en reikte me de helpende hand als ik dat nodig had. Hij maakte het makkelijk voor me om me aan te passen. Zeker met zijn status van wereldklasse speler," verklaarde Hakimi aan Sport News Africa.

Lees ook: "Verkrachter": Kylian Mbappé verdedigt Achraf Hakimi

De Marokkaanse international bedankte de Franse spits voor zijn vriendschap op en naast het veld. "Ik zal hem eeuwig dankbaar zijn, hij heeft me geholpen toen ik de taal niet sprak, toen ik niemand kende. Die band ligt aan de basis van onze huidige vriendschap, zowel op als naast het veld. Als je op je gemak bent met een teamgenoot is alles makkelijker. Met hem spelen, gezien het soort speler dat hij is, maakt alles makkelijker..." voegde hij eraan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team