Zoeken

Achraf Hakimi grapt met Neymar: "Zeg Salam Aleikoum" (video)

20 augustus 2023 - 21:00 - Sport

©

Tijdens een eerbetoon aan Neymar Jr. in het nieuwe trainingscentrum van PSG vond een hilarische scène plaats met de Marokkaanse rechtsback Achraf Hakimi en de Braziliaanse international.

Na de aankondiging van het vertrek van Neymar Jr. die een contract tekende bij Al Hilal in Saoedi-Arabië (een transfer geschat op 90 miljoen euro), hebben de voormalige teamgenoten van de Braziliaan een ceremonie georganiseerd in het nieuwe trainingscentrum van Poissy om afscheid van hem te nemen. De Marokkaanse international Achraf Hakimi leek de 31-jarige speler advies te geven over hoe je veel geld kunt verdienen in Saoedi-Arabië. "Zeg Salam Aleikoum, en ze zullen je extra geld geven, 500 euro" zei de voormalige Real Madrid-speler lachend. Neymar Jr en de andere aanwezige PSG-teamgenoten barstten meteen in lachen uit.

Lees ook: Achraf Hakimi hit met grappige video in Japan

De video kreeg veel reacties. "Hakimi, wat een topper...", schrijft een gebruiker. "Lol, ik ben jaloers omdat hij het bedrag als grap noemt, terwijl we allemaal graag 500 euro extra op ons salaris zouden willen", schrijft een ander. "Ik ga stuk, het is ook gewoon echt waar haha. Toen ik een parkeerwachter was en ’Salam’ tegen een klant zei, werden ze meteen enthousiast en gaven een extra biljet...", lacht een gebruiker.

Bladna.nl