Zoeken

Abdeslam Ouaddou heeft hartproblemen

24 december 2020 - 15:40 - Sport

©

De coach van Mouloudia Oujda, Abdeslam Ouaddou, heeft last van hartproblemen. Vorige week werd de voormalige Marokkaanse international opgenomen in het ziekenhuis van Oujda omdat hij was flauwgevallen. Zijn ziekte is het gevolg van de moeilijke tijden die hij momenteel doormaakt.

Sinds hij is begonnen aan zijn huidige baan als hoofdcoach van Mouloudia, stapelen de problemen zich op voor de voormalige Atlas Leeuw. Onlangs raakte de 42-jarige coach in een woordenwisseling verzeild met de chauffeur van de spelersbus van zijn club. De stress die dit incident heeft veroorzaakt zou de directe aanleiding zijn geweest voor zijn opname in het ziekenhuis. Hij zou met hartproblemen kampen.

In de ogen van de clubleiding heeft Ouaddou met de scheldpartij richting de chauffeur het verkeerde voorbeeld aan zijn spelers gegeven. Het incident heeft de relatie tussen de coach en de bestuurders van Mouloudia verder verslechterd. Deze was al gespannen door de slechte ervaringen die Ouaddou heeft gehad sinds hij zijn contract heeft getekend.

Sinds zijn aantreden als hoofdcoach heeft Ouaddou nog geen salaris ontvangen en heeft hij ook niet de auto en het huis gekregen waar hij volgens zijn contract recht op heeft. "Telkens wanneer hij de spelers wil ontmoeten, wordt hij opgewacht door een bewaker", vertelde een wel ingevoerde bron bij de club.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team