Zoeken

Amine Harit worstelt met zichzelf bij Schalke 04

28 november 2020 - 11:40 - Sport

©

De gelukkige tijden van de Marokkaanse voetballer Amine Harit bij zijn club Schalke 04 lijken voorbij te zijn. De officials en supporters van de voetbalclub waar hij uitgroeide tot een belangrijke speler, wijzen het slechte spel van Harit aan als een van de belangrijkste oorzaken voor de slechte prestaties van de Duitse club die dit seizoen dreigt te degraderen.

De supporters van Schalke 04 zouden er alles voor over hebben om de Marokkaanse international Amine Harit uit zijn hoogtijdagen weer op het veld te zien staan. Na zijn 6 doelpunten en 4 assists in het vorige seizoen, lijkt de Atlas Leeuw geen schim meer van zichzelf.

Sinds de hervatting van de Bundesliga speelt Harit onherkenbaar. Aan niets is meer te zien waarom er vorig seizoen zoveel interesse in hem was van grote clubs, waardoor hij zijn contract bij Schalke 04 tot 2024 kon verlengen. Ook de coach Jochen Schneider lijkt het niet meer in Harit te zien zitten.

Het gedrag van Amine Harit zou niet goed zijn voor de teamgeest, en ook zijn er verhalen naar buiten gekomen dat hij er niet bepaald alles aan doet om fit te blijven. "Ik ben erg teleurgesteld over Amine Harit omdat hij een ongelooflijk potentieel heeft, maar hij heeft het de afgelopen maanden niet kunnen omzetten in prestaties. Zijn reactie nadat hij vorige wedstrijd werd vervangen is niet acceptabel. Komende week ga ik hierover met hem praten", aldus Jochen Schneider.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team