Zoeken

Abdeslam Ouaddou aangeklaagd door ex-teamgenoot Houssine Kharja

17 april 2021 - 10:40 - Sport

©

De Marokkaanse oud-international Houssine Kharja heeft zijn voormalige ploeggenoot en landgenoot, Abdeslam Ouaddou, in Frankrijk aangeklaagd voor beledigingen en opmerkingen over hem en zijn vrouw.

De voormalige speler van de Atlas Leeuwen, Abdeslam Ouaddou, zal zich in de rechtbank van Nice moeten verantwoorden voor beledigende opmerkingen aan het adres van Kharja en zijn vrouw.

In januari 2019 noemde Ouaddou zijn voormalige teamgenoot een "schurftige hond die zelfs zijn familie, zijn land en zijn vrienden in de uitverkoop doet”. Ook zou Kharja Marokkaanse spelers stimuleren om voor Qatar te gaan voetballen omdat dat zij als gastland al zeker zijn van een deelname aan het volgende WK-voetbal.

De beschuldigingen werden in maart gepubliceerd door de Franse website Vosges Matin. Ouaddou, oud-speler van Nancy, noemde Kharja in dit interview onder andere een "aaseter". In april noemde hij tijdens een interview met Le360, de vrouw van Kharja een prostituee.

Houssine Kharja eist dat Abdeslam Ouaddou 40.000 euro aan schadevergoeding gaat betalen. Op 12 mei zal de rechter in Nice uitspraak doen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team