Zoeken

Abdeslam Ouaddou opgenomen in het ziekenhuis

19 december 2020 - 13:40 - Sport

©

De coach van de Marokkaanse voetbalclub Mouloudia Oujda, Abdeslam Ouaddou, is afgelopen donderdag in het ziekenhuis beland nadat hij het bewustzijn had verloren.

De voormalig Marokkaanse international heeft tot nu toe geen fijne tijd beleefd als coach van de club uit Oujda. Het bestuur van de club overweegt hem zelfs te ontslaan vanwege een incident dat op 12 december heeft plaatsgevonden. Op die dag ontstond er een felle woordenwisseling tussen Ouaddou en de chauffeur van de spelersbus, Nasreddin Bezghoudi. Volgens een artikel in Le360 was deze situatie slechts de druppel die de emmer deed overlopen voor de coach. Een opeenstapeling van ongerief over de situatie bij zijn club, zou in combinatie met de ruzie met de buschauffeur, ertoe hebben geleid dat Ouaddou onder de psychologische druk is bezweken.

Op dit moment is Ouaddou nog altijd de hoofdcoach van Mouloudia Oujda, maar de verwachting is dat hij na een bijeenkomst van de disciplinaire raad, die gepland staat op 23 december, zal worden ontslagen.

Sinds zijn komst bij de club heeft de voormalige Atlas Leeuw nog geen salaris ontvangen. Ook heeft hij niet de auto en de villa gekregen waar hij volgens zijn contract recht op heeft. Tijdens de feestdagen willen zijn kinderen overkomen naar Marokko, maar de club is niet van plan om hun vliegtickets te betalen en wil ook voorkomen dat hij contact heeft met de spelers. "Elke keer als hij de spelers wil ontmoeten, wordt hij opgewacht door een bewaker", vertelt een bron dicht bij de club aan Le360.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team