Zoeken

Met zweep aangevallen Abderrazak Hamdallah doet geen aangifte

13 april 2024 - 19:00 - Sport

©

De Marokkaanse aanvaller Abderrazak Hamdallah en de Saoedische supporter die hem na de nederlaag van Al Ittihad tegen Al Hilal in de finale van de Saoedische Super Cup met een zweep aanviel, hebben zich beide bij de politie gemeld.

De wedstrijd, die werd gespeeld in het Mohammed bin Zayed Stadion in Abu Dhabi, eindigde in een vernederende 4-1 nederlaag voor Hamdallah en zijn teamgenoten van Al Ittihad tegen Al Hilal. Volgens Ariyadhiah Ajel hebben beide partijen besloten geen aangifte te doen toen ze zich bij de politie van de Verenigde Arabische Emiraten meldden.

Lees ook: Marokkaanse international met zweep aangevallen na wedstrijd in Saudi-Arabië

Het incident vond plaats na de wedstrijd, terwijl de spelers van Al Hilal hun overwinning vierden. Hamdallah zou in een verbaal gevecht zijn beland met een gefrustreerde Saoedische supporter, die vervolgens doorsloeg door de speler met een zweep te mishandelen. Video’s van de confrontatie circuleren op sociale media, waarop te zien is hoe de boze supporter de Atlas Leeuw slaat nadat de speler hem met water besproeide, ogenschijnlijk als reactie op verbale beledigingen.

Lees ook: Hamdallah al in conflict met Walid Regragui?

De woordenwisseling liep uit in een handgemeen, waarna spelers van beide teams, beveiligingspersoneel en andere toeschouwers moesten ingrijpen om de situatie te kalmeren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team