Zoeken

Hamdallah al in conflict met Walid Regragui?

17 september 2022 - 14:00 - Sport

©

Marokkaans international Abderrazak Hamdallah is één van de spelers die Walid Regragui niet in zijn opstelling heeft gezet wegens gebrek aan prestaties en competitie. Als reactie op de argumenten van de coach verdedigde de speler zich echter door een dubbel overwinning met zijn club tegen Al Khalij.

Wanneer keert Hamdallah terug in het nationale team? Niemand kan deze vraag beantwoorden. Velen dachten dat hij op de lijst van spelers zou staan die de nieuwe coach zou opstellen voor de wedstrijden tegen Chili op 23 september en Paraguay op 27 september. Walid Regragui gaf er echter de voorkeur aan de speler van Ittihad Club niet op te nemen en rechtvaardigde zijn beslissing door het "gebrek aan competitie en de schorsing van vier maanden". Hij wees er echter op dat er op dit moment nog steeds een mogelijkheid bestaat dat de speler zich bij het team voegt.

Lees ook: Abdelrazzak Hamdallah "arrogant" volgens Lekjaa

In de Saoedische competitie waar hij speelt, lijkt Hamdallah echter zijn vechtlust en prestaties te hebben behouden. Hij bewees dit toen hij twee doelpunten maakte in de laatste wedstrijd van zijn team tegen Al Khalij. Gevraagd naar de opmerkingen van de Marokkaanse coach na de wedstrijd, zei hij dat hij niets van de coach over hem heeft gehoord.

De voormalige speler van Olympique Safi heeft altijd een moeilijke relatie gehad met de coaches van het nationale team. Zijn relatie met Vahid Halilhodzic was altijd ingewikkeld vanwege zijn woede-uitbarstingen. De coache weigerde hem daarom op te roepen. Hamdallah had zelf herhaaldelijk gevraagd om terug te keren bij de nationale ploeg. Hij benadrukte hoe belangrijk het voor hem was om de nationale trui te dragen.

Lees ook: Marokkaanse international Abderrazak Hamdallah middelpunt gewelddadig gevecht (video)

De laatste keer dat hij het shirt van de Atlas Leeuwen droeg was op 12 juni 2019. Dat was in het Grote stadion van Marrakech in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Gambia (0-1). Hij verliet de ploeg en weigerde Afrika Cup 2019 te spelen omdat hij erg boos was op zijn ploegmaat Fayçal Fajr. Die had de bal uit zijn hand genomen toen hij een penalty wilde trappen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team